Een pedicure thuis zelf uitvoeren? Zo doe je dat!

Een pedicure thuis zelf uitvoeren? Zo doe je dat!

Leg je voeten in de watten met een pedicure die je thuis zelf uitvoert. Door het vele wandelen, het vochtige weer en een slechte voetverzorging hebben onze voeten de neiging om ruw te worden. Met een paar eenvoudige pedicure thuisproducten van Beez kun je echter makkelijk zelf een pedicure uitvoeren. Zo kan je met behulp van een nagelknipper, wattenschijfjes, nagellakverwijderaar, nagelriemcrème, een voetscrub en een vochtinbrengende crème al heel veel zelf doen.

Alles wat je moet weten over hyperventilatie

Alles wat je moet weten over hyperventilatie

Hyperventilatie is een aandoening waarbij iemand snel en oppervlakkig ademt, waardoor er te veel zuurstof in het bloed komt en te veel kooldioxide wordt uitgeademd. Dit kan leiden tot verschillende symptomen, zoals duizeligheid, tintelingen in de handen en voeten, hartkloppingen en angst. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over hyperventilatie. 

Overmatig zweten: dit kan je ertegen doen 

Overmatig zweten: dit kan je ertegen doen 

Om het probleem van overmatig zweten aan te pakken en te voorkomen, is een goede hygiëne het belangrijkste. Was je huid regelmatig en houd je lichaam goed gewassen. Je kunt ook antitranspiratiemiddelen gebruiken om het zweet te verminderen. Als je bepaalde stoffen gebruikt die je poriën kunnen verstoppen, zoals een vette moisturizer of foundation, kun je ook overmatig zweten voorkomen. Je kunt ook je dieet aanpassen. Zo kun je suiker, cafeïne en alcohol het beste vermijden. Als deze stappen niet helpen, kun je ook een arts raadplegen voor een medische behandeling. 

Last van zweetplekken: kies de beste deodorant voor jou  

Last van zweetplekken: kies de beste deodorant voor jou  

Je kunt op het internet veel informatie over deodorants vinden, maar het allerbelangrijkste is om uit te zoeken wat het beste werkt voor jou. Als je last hebt van zweetplekken, dan is het verstandig om een deodorant te kiezen die als doel heeft om te voorkomen dat je zweetplekken krijgt, zoals een aluminiumvrij of natuurlijk deodorant. Let er ook op dat je een deodorant kiest met een lange bescherming zodat je je de hele dag schoon en fris voelt. Probeer verschillende merken en vergelijk de prijzen totdat je vindt wat het beste werkt voor jou. 

Zweterige voeten en schoenen

Zweterige voeten en schoenen

Zweetvoeten, wie kent en herkent de geur niet!? Liever niet natuurlijk, maar ook jij hebt er vast wel eens last van (gehad). Dat is overigens niet meer dan logisch. In je voeten zitten namelijk ongeveer 250.000 zweetklieren, verantwoordelijk voor zo’n kwart liter vocht per dag(!)

Zweetvoeten stinken, maar deze tips helpen!

Zweetvoeten stinken, maar deze tips helpen!

Zweetvoeten kunnen erg vervelend zijn. Voor degene om je heen is het niet fijn, maar ook voor jezelf is het zeker niet leuk. Als je overmatig last hebt van zweetvoeten dan kan dit er zelfs voor zorgen dat je je gaat afzonderen. Je kunt in een sociale isolatie geraken en hier kun je mentaal behoorlijk onder lijden.

Voeten die wel lekker ruiken

Voeten die wel lekker ruiken

Je moet er niet aan denken. Je komt ergens binnen en er wordt gevraagd of je je schoenen uit wil doen. Niet zo fijn als jij last hebt van zweetvoeten! Dit kan tot erg gênante situaties leiden die je liever zou vermijden.

Wat kan de oorzaak van zweetvoeten zijn?

Wat kan de oorzaak van zweetvoeten zijn?

Ons hele lichaam zit bomvol met zweetklieren. Gelukkig maar, want deze zorgen ervoor dat wij bij hitte niet overkoken. Zweetklieren scheiden vocht af die ons lichaam afkoelt. Dit vocht op zich heeft geen geur. Toch kan zweet behoorlijk gaan ruiken en soms zelfs echt stinken.