Slide 1

Wat zijn de beste hulpmiddelen tegen zweetvoeten?

Wij hebben de beste hulpmiddelen tegen zweetvoeten voor je op een rij gezet.

12 tips tegen zweetvoeten

Oorzaken van zweetvoeten
15 Tips tegen stinkende schoenen

Zweetvoeten voorkomen & verhelpen

Heb je last van zweetvoeten en weet je niet hoe je ervan af moet komen? Op Stopzweetvoeten.nl lees je alles over het voorkomen en verhelpen van zweetvoeten. Wij geven meerdere handige tips en zetten alle hulpmiddelen voor je op een rij. Ook lees je op Stopzweetvoeten.nl wat de oorzaken zijn en welke benadelingen je kunt doen.

ONZE BLOG


Alles wat je moet weten over hyperventilatie
Tips

Alles wat je moet weten over hyperventilatie

Hyperventilatie is een aandoening waarbij iemand snel en oppervlakkig ademt, waardoor er te veel zuurstof in het bloed komt en te veel kooldioxide wordt uitgeademd. Dit kan leiden tot verschillende symptomen, zoals duizeligheid, tintelingen in de handen en voeten, hartkloppingen en angst. In dit artikel zullen we alles bespreken wat je moet weten over hyperventilatie. 

tips tegen zweten
Zweten

Overmatig zweten: dit kan je ertegen doen 

Om het probleem van overmatig zweten aan te pakken en te voorkomen, is een goede hygiëne het belangrijkste. Was je huid regelmatig en houd je lichaam goed gewassen. Je kunt ook antitranspiratiemiddelen gebruiken om het zweet te verminderen. Als je bepaalde stoffen gebruikt die je poriën kunnen verstoppen, zoals een vette moisturizer of foundation, kun…

beste deodorant
Zweten

Last van zweetplekken: kies de beste deodorant voor jou  

Je kunt op het internet veel informatie over deodorants vinden, maar het allerbelangrijkste is om uit te zoeken wat het beste werkt voor jou. Als je last hebt van zweetplekken, dan is het verstandig om een deodorant te kiezen die als doel heeft om te voorkomen dat je zweetplekken krijgt, zoals een aluminiumvrij of natuurlijk…

huishoudmiddelen tegen zweetvoeten
Tips

Zweterige voeten en schoenen

Zweetvoeten, wie kent en herkent de geur niet!? Liever niet natuurlijk, maar ook jij hebt er vast wel eens last van (gehad). Dat is overigens niet meer dan logisch. In je voeten zitten namelijk ongeveer 250.000 zweetklieren, verantwoordelijk voor zo’n kwart liter vocht per dag(!)